Informatie over the 1:1 Diet Stappenplan

Dit is jouw kans om definitief te slagen met afslanken en daarna op gewicht te blijven. Het 1 op 1 Dieet is een keuze voor jezelf. De keuze om jouw lichaam & gezondheid centraal te stellen.

De keuze om je weer “vrij” te voelen. Dit gewichtsplan brengt je niet alleen op het gewenste gewicht; het geeft je ook heel veel nieuwe energie.

Vind je zelf ook dat je dit waard bent? Dan is hier de eerste stap gezet!

the 1:1 Diet Stappenplan dankt zijn succes aan:

  • Een wetenschappelijk onderbouwd afslankprogramma voor gewichtsverlies
  • Een totaalprogramma voor gewichtsbehoud met reguliere voeding
  • Gratis begeleiding
  • Eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen

De programma’s zijn zo ingericht dat alle stappen steeds heel overzichtelijk en duidelijk zijn. De kracht van eenvoud. Het resultaat van 7 jaar onderzoek door Dr. Alan Howard, een voedingswetenschapper aan de universiteit van Cambridge, in samenwerking met Addenbrooke’s Hospital. Het gaat om een medisch uitgebalanceerde totaalvoeding, waarmee je exact alle vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten, koolhydraten en essentiële vetten binnenkrijgt die je nodig hebt voor een goede, dagelijkse balans.
Alle 1 op 1 Dieet producten voldoen aan de hiervoor geldende Nederlandse, dan wel Europese wet- en regelgeving inzake VLCD’s (Very Low Calorie Diet) en LCD’s (Low Calorie Diet).
Hét 1 op 1 Dieet Gewichtsplan is in de eerste plaats een uitgebalanceerd afslankprogramma. Maar het gaat hier om meer dan gewichtsverlies alleen. Het behouden van je streefgewicht op de lange termijn is minstens zo belangrijk. Daarom besteden wij veel aandacht aan eenvoudige veranderingen in jouw toekomstige leef & eetpatroon. In kleine, realistische stappen, onder persoonlijker 1 op 1 begeleiding. Na het behalen van jouw streefgewicht, ben je letterlijk een ander mens!